Fotoalbum Footprint 2020

Speciaal voor de niet-Facebook volgers (maar iedereen mag kijken natuurlijk) zijn we vorig jaar begonnen om foto’s van de trailrun activiteiten van mezelf en de voorlopers van Footprint ook op WordPress te zetten en de website http://www.footprintrunner.com.

In januari groeien we door naar 560 volgers op Facebook, maar de ruim 12.000 views op de website tonen aan dat er ook volgers via andere kanalen bereikt worden.

De link naar het album, dat maandelijks wordt bijgewerkt: https://myalbum.com/album/TqWFwwMSxSR4

Januari. Er zijn een aantal verkenningen in het Grenspark, Merksplas, Regte Heide, Loon op Zand en Zeeland. De runs en trainingen vinden plaats in Visdonk (Roosendaal), Grenspark Kalmthoutse Heide, Merksplas en Loon op Zand. De 1e activiteit i.s.m. THOR van dit jaar overtreft alle verwachtingen met 50 deelnemers. Merksplas met Ivo is nieuw in ons aanbod en Tini/Roel zetten, naast de nieuwjaarstrail ook een slowtrail neer in Loon op Zand. Met 150 deelnemers en nieuwe voorlopers maken we een prima start.

Februari. Deze maand weer een drukbezochte THOR/Footprint activiteit in Ossendrecht, gevolgd door een beproefde Klimmen/Dalen/Kracht training in Huijbergen. De echte bikkels pakken een 30+ trail in het Grenspark en ook Loon op Zand zit weer in het programma. Een mooie afsluiting wordt de schrikkeldag trail in Zeeland. Dat laatste zou bij verkenning blijven; de run werd doorgeschoven naar de zomer om meerdere redenen.

Maart en april. Het zijn maanden waarin we na 7 maart niet langer met groepen kunnen lopen vanwege de Covid-19 pandemie. Eind mei starten we weer voorzichtig op om in juni met groepjes van maximaal 10 runners per voorloper op pad te gaan. Een nare tijd, waarin ik gelukkig fit ben en veel verkenningen in de regio maak. Daar komen dan ook de meeste foto’s van die periode vandaan.

Pol en Tonny mee op verkenning in Zeeland

Mei/Juni. Tijd om weer op te starten met kleine groepen. Ook nog veel verkenningen.

Juli. Heet was het, soms teveel van het goede. Een bijna voltooide vrijdagavondserie, Westenschouwen, Buisse Hei. Bijna alles met toch weer veel aanmeldingen.

Augustus. Veel activiteit in Midden-Brabant met mooie runs. Weer eens een clinic klimmen/dalen en een prachtig evenement met loopvrienden van Praatjes op de Paadjes.

September. Een stadstrail, Trail by the Sea, korte trips naar Limburg en de Veluwe en een run in Boxtel. Try out met een marathontraining in Vlissingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s